July 23, 2024

Parhaat vinkit oman onnellisen ja kauniin zen -puutarhan perustamiseen

Zen -puutarhoissa on erityinen elementti, jota mikään muu sisustusteema ei voi korvata. Ne ovat niin houkuttelevia silmille ja samalla niin houkuttelevia aisteille. Zen merkitsee loppujen lopuksi ‘meditatiivista tilaa’ sanskritin ja mandariinin kielellä. Jos haluat luoda kauniin ja onnellisen zen -puutarhan, sinun on tehtävä kaikkesi, jotta koko alue olisi viihtyisämpi ja mukavampi. Noudata alla olevia vinkkejä ja saat varmasti haluamasi ulkonäön Zen -puutarhallesi.
1. Lisää lampi puutarhaan
Yksi zen -puutarhassa huomioitavista elementeistä on lampi. Lampi yhdistää paljon hienoja puutarhan tarpeita hiekkapuutarhasta karppiin, suurista kivistä sammaliin ja paljon vihreitä. Näiden yhdistäminen tuo heijastavan ja rentouttavan tunnelman puutarhaan. Jos sinulla on pienempi tila zen -puutarhalle, pieni lampi tekisi.
2. Sulata joissakin koristeissa, jotka antavat lämpöä ilmakehään
Tunnelman lämpö tekee Zen -puutarhastasi rentouttavamman. Hajottaa kiviä tietyllä alueella, lisätä puisia siltoja, laittaa vesililjoja lammen päälle ja ripustaa klassisia japanilaisia ​​lyhtyjä sulaisi etsimäsi lämpö. Voit jopa luoda oomphia asettamalla suihkulähteen puutarhan keskelle ja asettamalla kulmavaloja, jotta paikka lämpenee yöllä.
3. Työskentele hiekan kanssa
Olisi myös hyvä idea hiekan hajallaan puutarhassa. Zen -puutarhat ovat pohjimmiltaan kuivia puutarhoja, ja korostaa tätä ulkoasua, hiekan asettaminen olisi paras idea. Hiekan kanssa työskentelyyn liittyy kaksi asiaa – muovaus ja haravointi.
Muovaus edellyttäisi puun käyttöä ja on välttämätöntä sen varmistamiseksi, että hiekka ei hajoa kaikkiin muihin paikkoihin. Muotin tulisi riippua Zen -puutarhallesi annetusta koosta. Haravoinnin avulla voit luoda kuvioita hiekalle. Se voi laittaa malleja hiekalle. Haravoinnissa on niin jännittävää, että voit muuttaa mallia aika ajoin tietyn päivän mielialan mukaan. Rake tilaa jopa neljä tuumaa luodaksesi syvyyden ja tuottaaksesi parhaan mahdollisen vaikutelman.
4. Luo polkuja
Polkujen luominen puutarhaan on erittäin ideaalia varsinkin, jos odotat kävijöiden vaeltavan alueen ympäri vierailunsa aikana. Kiviä ja kiviä voidaan käyttää polun tekemiseen. Myös vihreiden lisääminen polkuun on hyvä. Nämä toimivat reunana puutarhan elementtien harmonisoimiseksi.
5. Lisää yin-yang-energiaa lisääviä kasveja
Puutarha ei ole puutarha, ellet lisää siihen joitakin kasveja. Odota kuitenkin zen -puutarhassa, että näet kiviä ja kiviä enemmän kuin puita ja kasveja. Tämä filosofia Zen -puutarhassa ei kuitenkaan saa estää sinua lisäämästä kasveja. Voit sijoittaa erilaisiin tummanvihreisiin kasveihin saadaksesi yin -vaikutuksen. Lisäksi luettelossasi pitäisi olla myös kirkkaan keltaisia ​​kukkia. Tämä on yang -energian ekvivalentti.
Nämä ovat vain joitain kirkkaita ideoita, jotka auttavat sinua luomaan Zen -puutarhan takapihallesi. Voit halutessasi lisätä lisää rakenteita, mutta varmista, että pidät nämä lisäykset minimissä tai juuri sen verran, että saat henkeäsalpaavan, lämpimän zen -puutarhaelämyksen. Joten koska useimmat ihmiset suunnittelevat seuraavaa keittiön uudistusprojektia, miksi et käytä aikaa myös Zen -puutarhan päivityksen suunnitteluun? Jos sinulla on rajallinen budjetti, tuo Zen keittiöön!

Previous post 5 loistavaa sovellusta kodin korjaamiseen – tuulta ei ole väliä olosuhteissa
Next post 5 sovellusta, jotka auttavat sinua saavuttamaan maksimaalisen suorituskyvyn kotoasi