July 24, 2024

Parhaat ideat tyhjän terassin muuntamiseksi viktoriaanisen innoittamana olohuoneeksi

Useimpien koteiden terassit ovat yleensä tylsiä tiloja lukuun ottamatta siihen sijoitettuja lepotuoleja ja keskipöytiä. On kuitenkin mielenkiintoista huomata, että voit muuttaa melkein paljaan tilan elävämmäksi alueeksi. Kokeile seuraavia viktoriaanisen inspiraation omaavia olohuoneideoita, ja voit varmasti maksimoida terassitilan seuraavan kodin uudistusprojektin aikana.
1. Korosta joitain violetteja alueella
Pehmustetut istuimet tuovat kodikkaan tunnelman kerran tyhjälle terassillesi. Violetit istuimet ja niihin sopivat värikkäät tyynyt ovat hyvä idea. Tämä lisää tunnelmaa kerran tylsään ilmapiiriin. Yhden sohvan päälle voit ripustaa viktoriaanisia vaikutteita sisältäviä taideteoksia, jotka saavat sinut nauttimaan menneisyydestä istuessasi mukavasti ja rentouttamaan mielesi tällä alueella.
2. Minimalistinen viktoriaaninen inspiraatio
Voit myös muuttaa tämän terassin viktoriaaniseksi inspiroiduksi olohuoneeksi tekemällä vain muutamia muutoksia. Voit pysyä valkoisissa istuimissa kontrastiväristen yhdistelmien tyynyillä. Aseta puisiin tuoleihin sivulle vastaavan puisen keskipöydän kanssa. Sohvan päällä voi olla myös peili-ikkuna.
3. Ei liian hankala idea
Victorian inspiroima olohuone terassillasi ei olisi viktoriaanista ilman investointeja viktoriaaniseen sohvaan. Nykyään voit saada nämä sohvat tyylikkäästi suunnitelluilla kuvioilla. Tee kokeiluja tässä suhteessa. Voit istua pienen sohvan terassin ikkunan alla ja hankkia sitten suuremman sohvan, jonka sivuilla on eri väri. Sinulla voi olla myös viktoriaaninen kuvioitu kääntyvä tuoli aivan pienen sohvan poikki.
4. Suuri viktoriaaninen ajatus
Jos sinulla on varattavana suuri terassi tilan muuttamiseksi olohuoneeksi, Grand Victorian käyttöönotto on hyvä asia. Kehittynyt kuvakehys, joka ripustaa seinille ja kattokruunu huoneen keskellä, saa sen näyttämään suuremmalta. Joidenkin kulmapöytien asettaminen on myös hyvä asia harkita, jos haluat tämän mallin. Voit myös sijoittaa joitain lounge -siirtymäkauden leposohvat ja lepotuolit tyhjälle paikalle.
5. Sulake joissakin maalaismaisissa elementeissä
Tässä viktoriaanisessa tunnelmassa ei ole muuta kuin maalaismaiset elementit, jotka säilyttävät todellisen aikakauden, josta inspiroit. Vanha, kulmainen lipasto voidaan sijoittaa sivulle. Saman rinnan päälle voit sijoittaa kuvakehyksen perheestäsi. Lisäksi voit laittaa kukkaruukun kuvakehysten väliin. Ikkunan lähellä olevalla alueella voi olla pieni, verhoiltu valkoinen tuoli, jossa on puiset pylväät puristettuna kahden puisen sivupöydän väliin kummallakin puolella.
6. Laita lämpimiä ja viileitä värejä
Voit myös kokeilla viileän ja lämpimän värin yhdistämistä terassilla, jotta siitä tulee viktoriaaninen inspiroima oleskelutila. Tässä suhteessa tarvitset joitain kirkkaasti värillisiä tyynyjä-yhdistelmän sinistä ja vaaleanpunaista-istumalla terassin ikkunalaudalla. Aseta beige tai kermanvärinen sohva sivulle, jossa on erivärisiä tyynyjä. Voit myös korostaa takkaa joillakin viktoriaanisen aikakauden koristeilla. Voit sijoittaa maton yksinkertaisilla kuvioilla myös keskipöydän alle.
On monia tapoja, joilla voit muuntaa terassisi viktoriaaniseen tyyliin sisustetuksi olohuoneeksi. Kyse on vain investoinneista ja fiksuista valinnoista!

Previous post Jos rakastat viiniä, rakastat 5 seuraavaa viinisovellusta!
Next post Osta viiniä älykkäästi näiden 5 hämmästyttävän sovelluksen avulla!