July 24, 2024

Osta viiniä älykkäästi näiden 5 hämmästyttävän sovelluksen avulla!

Hinta ei aina ole ultimaatti, joka päättää, onko viini hyvä vai ei, ja päinvastoin. Riippumatta siitä, kuinka hienoa sen etiketti voi saada ja sen hintalappu, se ei voi täysin määrittää ostettavan tai maistettavan viinin laatua. Jos viinin hinta on alhaisempi kuin mitä odotit, sinun ei pidä karttaa sitä. Se, mikä tekee hyvän viinin, vaihtelee henkilöittäin, joten saatat onnistua kekseliäisen sovelluksen avulla.
Lue, mitkä ovat tämän päivän parhaat sovellukset, ja ajoissa voit ostaa hyvän viinin ilman suuria vaikeuksia!
Olly Smithin viinisovellus
Jos haluat kaventaa valintoja mielipiteen ja henkilökohtaisen viinin perusteella, tämä on täydellinen sovellus sinulle! Toisin kuin muut sovellukset, jotka vastaanottavat tiedot väkijoukon menetelmillä, saat parhaat viinisuositukset viiniasiantuntijalta, jonka näkemykset ovat paikallaan! Siksi et halua jättää käyttämättä sellaista houkuttelevaa sovellusta, joka voi auttaa sinua löytämään oikean pullon mihin tahansa tilanteeseen, ruoan tyyliin.
Paikalliset viinitapahtumat
Jos matkustat usein Lontoon kaltaisiin paikkoihin ja sinulla on Android -puhelin, et halua missata tämän sovelluksen tarjontaa! Tämän sovelluksen päätarkoitus on tarjota käyttäjille luetteloita viinitapahtumista tietyillä Lontoon alueilla. Siksi tämä olisi ihanteellinen työkalu, joka auttaa täyttämään lomamatkasi merkityksellisillä tapahtumilla, joihin kuuluu viiniä!
Viininetsijä
Tämä hyödyllinen sovellus on mobiiliversio sivustosta www.wine-searcher.com. Hakukoneessa on yli 6 miljoonaa viiniä ja hintaa sekä kauppiaita ympäri maailmaa! Sovelluksen päätavoite on auttaa käyttäjiä löytämään parhaat viinit edulliseen hintaan. Käyttäjät voivat myös olla varmoja siitä, että sovelluksen tietokanta kasvaa päivittäin ja sitä seurataan ja säännellään laadun suhteen säännöllisesti. On olemassa ilmainen käyttäjäversio sekä pro-versio, joka sopii eri yksilöiden tarpeisiin.
Lähestymisoppaat
Laajat resurssit osoittavat käyttäjille loputtoman luettelon viineistä, joita he voivat ostaa, joten se voi olla hieman hämmentävää, jos et tiedä, mikä sopii hänen tarpeisiinsa. Siksi tämä AG-viinisovellus luotiin auttamaan käyttäjiä tekemään älykkäämpiä päätöksiä ostaessaan viiniä helppokäyttöisen käyttöliittymänsä kautta. Käyttäjä voi valita viinityypin alueensa, haluamansa ruoan, viinirypäleiden ja tyylin perusteella.
Viinivalmentaja
Jos lukeminen ei ole sinun juttusi, tämä sovellus tarjoaa viikoittain ääni- ja videopodcasteja sekä huolellisesti suunniteltuja viinivalintoja käyttäjilleen. Sovellus tarjoaa myös enemmän vuorovaikutusta käyttäjille ja vaihtoehtoja lähettää kysymyksiä sähköpostitse, jos he eivät ymmärrä sovelluksessa esitettyjä viinirypäleiden erilaisia ​​oppaita.
Edellä mainittujen sovellusten avulla käyttäjät voivat helposti ostaa todella tarvitsemansa viinin ja välttää kalliita tai valitettavia ostoksia.

Previous post Parhaat ideat tyhjän terassin muuntamiseksi viktoriaanisen innoittamana olohuoneeksi
Next post Miltä ihanteellinen koti näyttää verkkoyrittäjälle