July 23, 2024

Miltä ihanteellinen koti näyttää verkkoyrittäjälle

Jokaiselle oikean kodin valinta on uskomattoman tärkeä päätös. Omaisuutesi ei todennäköisesti ole ainoa kallein asia, jonka olet koskaan ostanut, vaan se on myös suurin yksittäinen vaikutus päivittäiseen elämääsi tulevina vuosina… jos kotisi ei ole mukava asua tai käytännöllistä päästä, niin tästä tulee ärsytys joka päivä, kun lähdet työmatkalle tai asetut iltaan kiireisen toimistopäivän jälkeen.
Mutta jos olet verkkoyrittäjä – joku, joka työskentelee tietokoneella kotoa käsin -, on itse asiassa vielä tärkeämpää valita oikea kiinteistö. Tämä johtuu siitä, että vietät enemmän aikaa kodin ympärillä, kun vietät paitsi iltoja kiinteistössäsi, myös tunteja 9–5. Oikea koti ei ainoastaan ​​auta sinua olemaan mukavampi tuona aikana, vaan se auttaa sinua myös olemaan tuottavampi, jos se edistää työtä … lyhyesti sanottuna, oikea valinta täällä vaikuttaa menestykseesi yrityksessäsi ja lopulta siis palkkasi …
Joten miten voit varmistaa, että teet tämän päätöksen oikein?
Kotitoimisto
Ehkä ilmeisin ominaisuus, jota sinun pitäisi etsiä ostaessasi asuntoa verkossa työskentelevänä, on tilaa toimistolle. Tämä tarkoittaa, että haluat kiinteistön, jossa on vähintään yksi varahuone, jotta voit perustaa työpöydän ja työtuolin työskentelemään ja säilyttää kaikki tarvitsemasi asiakirjat järjestyksessä.
Et tietenkään halua vain vanhan tilan tekevän toimistostasi… sinun on varmistettava, että toimistotilasi on riittävän suuri, riittävän kevyt ja oikein muotoiltu, jotta saat parhaan työkokemuksen. Jos toimistosi on huonokuntoinen laatikkohuone talon takana, et tuskin halua viettää pitkiä tunteja siellä…
Hyvä paikka työskennellä ulkona
Yksi parhaista asioista verkossa työskentelyssä on, että sen avulla voit työskennellä missä haluat. Monille se tarkoittaa kotona työskentelyä, mutta muista, että sinulla on myös muita vaihtoehtoja. Kotona työskenteleminen on parempi kuin toimistossa, mutta jos olet kotitoimistossa koko päivän, tunnet silti klaustrofobian etkä silti saa luonnonvaloa. Siksi on vielä parempi, jos voit viedä itsesi ulos töihin jonnekin suojan ja tasaisella pinnalla. Ihanteellinen skenaario olisi suojattu alue, joka voi suojata sinua sateelta, antaa sinulle valoa pimeässä ja antaa sinulle pääsyn WiFi -verkkoon ja pistorasiaan. Nyt voit työskennellä ulkona koko päivän, jos niin valitset, samalla kun tunnet olosi rennoksi ja mukavaksi ja saat samalla terveydellisiä etuja ulkona olemisesta (terveyshyödyt, kuten onnellisuus …).
Avaruus
Samoin haluat ihanteellisesti, että kodin ympärillä on muita tiloja, joissa voit työskennellä. Mahdollisuus siirtyä työhuoneesta keittiön pöytään antaa sinulle vapauden tunteen ja varmistaa, ettet kyllästy työskentelemään samasta paikasta koko päivän . Etsi koteja, joissa on paljon potentiaalisia “työalueita” antaaksesi itsellesi tämän vapauden.
Hyvä sijainti
Haluat myös varmistaa, että kotisi on hyvällä paikalla työskentelyä varten. Tämä olennainen tarkoittaa sitä, että sinun pitäisi pystyä kävelemään helposti kaupunkiin. Miksi? Koska tällä tavalla voit joskus päästä pois kotoa työskennelläksesi kahviloissa (sopii myös silloin, kun WiFi katkeaa). Tämä tarkoittaa myös sitä, että voit lähteä nopeasti hakemaan tarvikkeita, kun kahvi loppuu (välttämätöntä), ja se tarkoittaa, että voit tavata mahdollisia asiakkaita ja liikekumppaneita.
Jopa maailman mukavimman kodin kanssa, koko päivän sisällä oleminen tulee olemaan melko masentavaa, joten etsi myytäviä kiinteistöjä, jotka ovat helpon kävelymatkan päässä kaikista mukavuuksista, joita haluat.

Previous post Osta viiniä älykkäästi näiden 5 hämmästyttävän sovelluksen avulla!
Next post 5 loistavaa sovellusta kodin korjaamiseen – tuulta ei ole väliä olosuhteissa