July 23, 2024

Jos rakastat viiniä, rakastat 5 seuraavaa viinisovellusta!

Useimmat viinin ystävät nauttivat hetkestä, kun he istuvat suosikkilasinsa kanssa punaista tai valkoista pitkän työpäivän jälkeen. Viiniasiantuntijoiden mukaan lasillinen punaista joka päivä voi tuoda tiettyjä terveyshyötyjä, kuten pidentää ikää. Useimmat ovat kuitenkin samaa mieltä siitä, että juoma auttaa rentoutumaan.
Jos olet alkanut kiinnostua viinin ihastuttavasta maailmasta tai kaipaa ymmärtää sen luonnetta kuluttamatta omaisuuksia viinin arvostuskursseille, voit ladata seuraavat sovellukset App Storesta tänään! Sinun ei tarvitse olla viiniasiantuntija aloittaaksesi, ja pian ystäväsi saattavat nähdä sinut yhtenä! Katso seuraavat sovellukset viinin ystäville:
Vivino -viiniskanneri
Tähän asti, jos tiedät vain käsityöläisestä etkä viinistä, istu alas ja hämmästy. Tämän ilmaisen iOS -sovelluksen avulla voit ottaa hetkekuvan viinipullosta ja antaa välittömästi yksityiskohtaisen kuvauksen sekä puolueettomat arvostelut kyseisestä viinituotteesta! Tämä on myös kätevä on-the-go -sovellus, jonka avulla voit syöttää omat kommenttisi viinin maistelun jälkeen ja päättää, haluatko lisätä sen toivelistallesi vai ostaa sen uudelleen.
Hei Vino
Kuten ammattilainen, joka tarvitsee henkilökohtaista avustajaa, innokas viinin juomari tarvitsee apua löytääkseen parhaan laadun viinejä, jotka ovat sadon kermaa. Valintojesi ja mieltymystesi perusteella tämä sovellus luo sinulle sopivan luettelon suosituksista! Tämä sovellus on myös hyödyllinen, kun on kyse viinien yhdistämisestä aterioiden kanssa, joten sinun ei tarvitse koskaan käydä läpi hämmennystä yhdistää punainen kala tai valkoinen lasagne!
WineClr
Tästä sovelluksesta näet selvästi, että se on luotu synkronoitavaksi sosiaalisen median alustojen kanssa. Toisin sanoen voit tunnistaa tämän sovelluksen viinin Facebookiksi. Saat jakaa viinikokemuksesi suurelle yhteisölle, joka käyttää tätä sovellusta, jolloin saat lisää kokemusta ja tietoa matkan varrella. Tässä sovelluksessa ymmärrät myös, että se on enemmän kuin vain “valkoinen” tai “punainen”, kun se yhdistetään aterioiden kanssa. Vaikuta treffeillesi taidoillasi tilata parhaan tyyppinen viini illallisen kanssa!
Yhdistä se!
Kuten nimestä voi päätellä, tämä sovellus tarjoaa yksityiskohtaisia ​​tietoja viini- ja aterian yhdistämisasioista. Nyrkkisääntönä useimmat teistä tietävät, että valkoinen sopii vaaleampiin ruokiin ja punainen rikkaiden ruokien kanssa. Kuitenkin, jotta voit todella kutsua itseäsi viinin harrastajaksi, sinun on tiedettävä tarkasti, mitkä viinit sopivat paremmin tiettyyn ruokaan. Tämä kaunis sovellus jakaa käyttäjilleen yli 180 lajiketta ja vinkkejä ympäri maailmaa.
Punkku
Muistatko jaksollisen taulukon kemiasta? Korvaa säännöllinen elementtitaulukko rypäletaulukolla, niin voit oppia ja ymmärtää sovelluksen monenlaisia ​​viinivaihtoehtoja. Rypäleen koko nimeä edustavat sen kaksi ensimmäistä nimikirjainta eli Fr for Frapatto. Jälleen, et missaa mahtavia suosituksia viini- ja ruokapariksi sekä viimeisimmät uutiset sen viiniköynnöksestä. Jos pelkäät lausuvan viinityypin väärin, on sisäänrakennettu opas, joka auttaa korjaamaan virheesi!

Previous post 6 tyylikästä ikkunankäsittelyideaa kotiin
Next post Parhaat ideat tyhjän terassin muuntamiseksi viktoriaanisen innoittamana olohuoneeksi