July 23, 2024

6 tyylikästä ikkunankäsittelyideaa kotiin

Jotkut teistä saattavat kysyä, miksi ikkunahoitoja tarvitaan kotiin. Ensinnäkin nämä lisäävät yksityisyyttäsi ja auttavat hallitsemaan talosi iskeviä luonnollisia ja keinotekoisia valoja. Niitä voidaan myös pitää oikeana tapana tuoda tekstuuri, pehmeys ja kuvio paljaille ikkunoillesi. Ne voivat myös pehmentää tilasi kovempia reunoja sulautumalla upeisiin värivalintoihin ja täydellisiin suunnittelumalleihin, jotka täydentävät talosi koristeita. Jos haluat nähdä luettelon ikkunakäsittelyjen tyylivalinnoista, lue!
1. Roomalaistyylinen sävy
Roomalaisessa sävyssä on kaksi ominaisuutta, jotka on yhdistetty yhdeksi tyylikkääksi ikkunapukeutumisvaihtoehdoksi. Tyylikkäästi rakennettuun kankaaseen on lisätty tämä hihnapyörämekanismi. Hihnapyörä auttaa taittamaan kankaan, kun haluat luonnonvaloa ja että se voidaan vetää alas yksityisiä hetkiä varten. Sävyt voidaan asentaa joko ikkunan kehyksen ulkopuolelle tai sisälle, ja niissä on myös tasaiset taittovaihtoehdot ja ilmapallovaihtoehdot. Ensimmäisessä on selkeät viivat, kun taas jälkimmäisessä on kaarevat viivat.
2. Valances
Valances koostuu pääasiassa kankaista, jotka ovat pienempiä kuin tavalliset verhot, joita käytät ikkunoihisi. Nämä kiinnitetään itse asiassa ikkunan päälle ja asennetaan ulkokehykseen L-muotoisilla kiinnikkeillä. Nämä voidaan yhdistää kaihtimien kanssa yksityisyyden lisäämiseksi. Valanceja pidetään suunnittelun kannalta joustavina, koska voit muotoilla ne laskostetuilla, kammioilla ja rypytetyillä kuvioilla.
3. Pelkät silmät
Kun olet nähnyt pelkkää muissa kodeissa, saatat ajatella, että se on sama kuin tavalliset verhot, joihin olet tottunut. No, ne ovat itse asiassa myös verhot, mutta mikä erottaa ne muista verhotyypeistä, on se, että ne ovat puoliksi läpinäkymätöntä materiaalia. Kangas tekee niistä rento, viileä mutta tyylikäs vaihtoehto.
4. Kangasikkunat
Tässä pukeutumistyylissä käytetään yhdistelmää verhoissa roikkuvista pitkäverhoisista kankaista. Niitä pidetään ajattomina kappaleina, jotka määrittävät korkeuden ja pehmeyden. Voit ripustaa ne katosta alas lattiaan ja valita ne useista kuvioista aina satunnaisista muodollisiin. Voit myös ripustaa kangasikkunapaneelit käyttämällä läpivientejä, renkaita tai sauvataskuja.
5. Kahvilan verhot
Tämä pukeutuminen on saanut inspiraationsa 1800 -luvun Wienin kadun kahviloista. Kuten kangasikkunat, ne ripustetaan myös verhotangolla. Erottaa nämä paneelit kuitenkin siitä, että niiden ripustus on valmistettu keskeltä alaspäin, joten ne eivät peitä koko ikkunapaneelia. Saat yksityisyytesi alemmasta puoliskosta samalla, kun sallit luonnollisen valon tunkeutua kotiin yläosasta.
6. Kudotut sävyt
Kudotut sävyt ovat myös loistava tapa pukea ikkunasi. Ne on valmistettu bambusta ja muista luonnonkuiduista. Ne ovat erittäin monipuolisia ikkunoiden pukeutumisvaihtoehtoja, koska voit ripustaa ne joko ikkunan sisä- ja ulkopuolelle. Ne toimivat samalla tavalla kuin roomalaiset sävyt, koska voit avata ne luonnonvalolle päästäksesi sisään ja sulkea ne, kun tarvitset yksityisyyttä.
Ikkunakäsittelyvalintojesi tulisi yrittää sovittaa yhteen talon elementtien kanssa, esimerkiksi keittiön ikkunakäsittelyissä voit käyttää keittiön työtasoa keskipisteenä, jotta voit sovittaa valintaasi ikkunahoitojen kanssa. Voit myös yhdistää minkä tahansa yllä olevista ikkunahoidoista yhdessä saadaksesi nykyaikaisemman ilmeen kotiisi. Varmista, että olet valmis tekemään rohkeampia valintoja, ja kun teet niin, tämä yhdistelmä ei saa voittaa kodin sisustusta.

Next post Jos rakastat viiniä, rakastat 5 seuraavaa viinisovellusta!