July 24, 2024

5 yleisintä tietokoneen korjausmenoa

Pöytä- ja kannettavat tietokoneet on suunniteltu entistä kestävämmiksi ja kulumista kestävämmiksi, mutta ne eivät voi itse asiassa olla tuhoutumattomia. Jossain vaiheessa ne lopulta osoittavat merkkejä vaurioista, varsinkin jos tietokoneen omistaja ei ole maailman varovin henkilö. Tietokonevauriot eivät kuitenkaan ole ongelma nykyään, riippumatta siitä, liittyvätkö ne ohjelmistoon tai laitteistoon, ja asiantuntijaryhmä voi korjata ne nopeasti kohtuulliseen hintaan. Jos haluat tietää, kuinka paljon aiot maksaa tietokoneen peruskorjauksista, katso alla.
1. Syötä ja vaihda pistorasia. Ilman pistorasioita kannettavat ja pöytätietokoneet eivät toimisi millään tavalla, joten tämä on varsin tärkeä korjaus. Myös pistorasia voi vaurioitua erittäin helposti, varsinkin jos kannettava tietokone pudotetaan usein maahan tai virtajohto vedetään väkisin ulos kannettavasta tietokoneesta. Tämän korjauksen hinta ei yleensä ole kovin kallis, joten tietokoneiden omistajien odotetaan maksavan alle 90 dollaria ja arvioitu korjausaika on myös alle 2 tuntia.
2. Kiintolevyn vaihto. Toinen suuri ongelma, joka saattaa ilmetä, kun tietokonetta käytetään säännöllisesti, on kiintolevyn vika. Pohjimmiltaan paitsi tämä komponentti on vaurioitunut, myös tiedot voivat kadota ja kiintolevylle tallennetut tiedot voivat olla varsin tärkeitä tietokoneen käyttäjälle. Silti ammattilaiset voivat toimittaa ja vaihtaa esimerkiksi 500 Gt: n kiintolevyn noin 150 dollarilla. Tämä sisältää myös ohjelmien uudelleenasennuksen ja tietojen siirtämisen vanhalta kiintolevyltä uudelle.
3. Haittaohjelmien poisto. Myös ohjelmisto -ongelmat voidaan korjata suhteellisen helposti. Jos tietokoneessa on esimerkiksi paljon viruksia, haittaohjelmia, mainosohjelmia ja vastaavia ei -toivottuja ohjelmia, ammattilaiset voivat skannata sen ja korjata sen kokonaan alle 4 tunnissa. Olettaen, että on olemassa yleinen haittaohjelmatyyppi, tämän korjauksen hinta on noin 60 dollaria. Tämä palvelu sopii erinomaisesti ihmisille, jotka selaavat paljon Internetiä, lataavat lukuisia tiedostoja ja jotka eivät todellakaan tiedä miten desinfioida tietokoneensa itse.
4. Nestevauriot. Mikään ei voi olla pahempaa kuin kuuman kahvin kaataminen kannettavan tietokoneen näppäimistölle. No, jos tietokoneen omistaja on hieman unelias sinä aamuna, tämä on mahdollista ja valitettavasti tietokoneen vahingot voivat olla suuria. IT -ammattilaiset voivat kuitenkin kuivata osat, joista nesteitä on roiskunut noin 60 dollarilla. Jos tietyt osat on vaihdettava kuten näppäimistö ja niin edelleen, tietokoneen käyttäjän pitäisi odottaa maksavansa hieman enemmän.
5. Rikkoutuneen kannettavan tietokoneen näytön vaihto. Tämä on toinen yleinen ongelma ja se on korjattava välittömästi. Jos kannettava tietokone pudotetaan maahan, näyttö voi rikkoutua eri paikoissa. Useimmissa tapauksissa 15,6 tuuman näyttö voidaan vaihtaa alle 150 dollarilla. Tarkka hinta riippuu kuitenkin kannettavan tietokoneen mallista, ja asiakkaiden on ehkä myös odotettava useita päiviä, ennen kuin uusi näyttö saapuu kannettavan tietokoneen valmistajalta.

Previous post 5 Android -sovellusta, jotka voivat auttaa laulajia valmistautumaan studiotallennukseen
Next post Nettikasinoiden parhaat kierrätysvapaat bonukset vuonna 2021