July 24, 2024

5 sovellusta, jotka auttavat sinua saavuttamaan maksimaalisen suorituskyvyn kotoasi

Sinun on kohdeltava kotiasi samalla tavalla kuin omaa kehoasi, mikä tarkoittaa, että huolehdit siitä oikein, jotta saavutat maksimaalisen suorituskyvyn koko ajan. Se saattaa kuulostaa pelottavalta tehtävältä, mutta se ei ole ja osa siitä syystä, että kotiasi ei ole koskaan ollut helpompaa kohdella, johtuu suurista iPhone -sovelluksista, joita aiomme tarkastella tänään.

DIY -kello

Jos olet kiinnostunut itse tekemisestä, lyön vetoa, että rakastat katsella ohjelmia, jotka opettavat kuinka ratkaista koko joukko ongelmia kotisi ympärillä. Jos lataat DIY Watchin, sinun ei enää tarvitse etsiä yksittäisiä ohjelmia, koska ne kaikki tallennetaan samaan paikkaan. Voit katsella kokonaisia ​​jaksoja tai vain selata erilaisia ​​lyhyitä leikkeitä sen mukaan, mitä sinun on tehtävä. On paljon helpompaa jäljitellä, mitä joku opettaa sinulle, kun voit katsoa sen videolta.

Kodin korjaus 3D

En vaivautuisi koskettamaan tätä sovellusta, ellei sinulla ole suurta kunnostusprojektia, jota aiot tehdä itse, koska se on hieman monimutkainen, mutta kun tarvitset arvion siitä, kuinka paljon kaikki tulee maksamaan, se on yllättävän tarkka. Tämä voi olla jotain tekemistä sen kanssa, että sinun on lyötävä satoja eri numeroita työn laajuudesta riippuen, ja se palauttaa sinulle karkean arvion siitä, kuinka paljon rahaa tarvitset yskäksi.

Handywomanin kodin korjaukset

Olen varma, että feministit pitävät tätä sovellusta loukkaavana, mutta et voi kieltää, että naiset tietävät paljon vähemmän itse tekemisestä kuin miehet. Tämä ei tarkoita sitä, etteikö he pystyisi tekemään yhtä hyvää työtä korjatakseen jotain, ja jotta se tapahtuisi, heille on vain näytettävä tarkalleen, mitä tehdä. Siksi Handywoman’s Home Repair -sovellus kehitettiin, ja se on paljon perustavampaa kuin muut sovellukset, koska se syventyy aiheisiin, kuten tiettyjen työkalujen käyttämiseen ja yksinkertaisten tehtävien suorittamiseen säästääkseen rahaa.

SnapFix

Etsitkö LVI -korjaajaa paikalle korjaamaan ilmastointilaitteesi? Tarvitsetko sähköasentajan korjaamaan vialliset johdot kodissasi, koska pistorasia ei toimi? Riippumatta siitä, mitä sinun on tehtävä, voit luottaa siihen, että SnapFix auttaa sinua löytämään oikean urakoitsijan. Lataa vain valokuva suoritettavasta tehtävästä, ja sovelluksen takana oleva tiimi lähettää verkostostaan ​​korkeasti arvostetun ammattilaisen ratkaisemaan ongelmasi.

Ystävä luotettu

Jos haluat viettää hieman enemmän aikaa täydellisen urakoitsijan etsimiseen, voit mieluummin käyttää Friend Trusted -sovellusta. Tämän sovelluksen suuri etu on mahdollisuus saada tarjouksia useilta urakoitsijoilta melkein jokaiselle kuviteltavalle työlle, ja sinulla on enemmän sananvaltaa siitä, kuka saa työn, koska sinulle annetaan kolme parasta vaihtoehtoa. Sinun ei vieläkään tarvitse vaivautua tutkimaan kutakin yritystä, koska ne kaikki on esiseulottu ja heillä kaikilla on paljon tyytyväisiä aiempia asiakkaita.

Previous post Parhaat vinkit oman onnellisen ja kauniin zen -puutarhan perustamiseen
Next post 5 Android -sovellusta, jotka voivat auttaa laulajia valmistautumaan studiotallennukseen