July 23, 2024

5 loistavaa sovellusta kodin korjaamiseen – tuulta ei ole väliä olosuhteissa

Kodin hoitaminen ei ole helppo tehtävä, mutta se on tehtävä oikein, koska se on tärkein asia, jonka koskaan omistat. Jos haluat pysyä asioiden päällä oikealla tavalla, sinun kannattaa hyödyntää hienoja sovelluksia, joiden tarkoituksena on tehdä kodin korjaamisesta helppoa ilman olosuhteista riippumatta.

Kuinka kotisi toimii

Olen varma, että olet kuullut, että ihmisiä hyödynnetään, kun heidän on mentävä autotalliin korjaamaan autonsa vain siksi, että he eivät tiedä mitään autoista. Sama voi tapahtua, kun palkkaat kauppiaan tekemään töitä kotiisi, mutta voit estää itsesi joutumasta yhden harvoista huijareista uhriksi lataamalla Kuinka talosi toimii. Se antaa sinulle vihjeitä kodin eri osa -alueista, joten sinulla on karkea käsitys siitä, mitä todella on tehtävä työn suorittamiseksi.

iFixit: Korjausopas

Ei ole mitään väärää yrittää korjata asioita itse, paitsi jos sinulla ei ole aavistustakaan siitä, mitä teet. Oletko aiemmin yrittänyt korjata mitään kahdella kädelläsi vain, jotta se räjähtää kasvoillesi? Sinun ei tarvitse enää arvailla kotisi korjaustöitä, koska iFixit-sovellus antaa sinulle vaiheittaiset ohjeet lukuisiin töihin. Saatat joutua saamaan kätesi likaiseksi, mutta kun noudatat kirjaimellisesti annettuja ohjeita, on vaikea mennä pieleen.

HomeSavvy

Kodin pitäminen ei ole helppo tehtävä, koska aina on asioita, joita sinun on huollettava, ja muistaa tehdä ne on vaikeaa. He sanovat, että paras tapa estää jotain kauheaa tapahtumasta tulevaisuudessa on ennaltaehkäisevä huolto ja HomeSavvy -sovellus pitää sinut oikealla tiellä. Voit lisätä kaikki suoritettavat tehtävät ja niiden eräpäivät, ja sovellus lähettää sinulle varoituksia, kun jotain on tehtävä.

iRoofing

Vaikka tämä sovellus on suunniteltu kattourakoitsijoille, voit silti käyttää sitä, jos aiot tehdä katon korjaukset itse. Luulen, että se riippuu siitä, kuinka paljon DIY -kokemusta sinulla on ja minkä tyyppistä kattoa käsittelet, koska kun henkilökohtainen turvallisuutesi on vaarassa, sinun on kutsuttava ammattilaiset. Voit mitata katon helposti saamatta mittausnauhaa ulos ja voit myös tilata materiaaleja sovelluksen sisältä sekä käyttää asennusoppaita opastuksena.

Remonttibudjetin seuranta

Kun teet tiettyjä kunnostushankkeita, sinun on helppo päästää kustannukset käsistä. Uudet ilmastointilaitteet, vedenlämmittimet ja monet muut asiat eivät ole halpoja, mutta sinun on myös pidettävä valppaana pieniä asioita, jotka kertyvät. Remontation Budget Tracker on yksi parhaista työkaluista, joita voit käyttää, kun teet mitään kotona, koska se auttaa sinua pysymään budjetissa helposti, mikä on täydellistä, koska sinun ei tarvitse jättää työtä puoliksi valmiiksi, kun varat loppuvat.

Previous post Miltä ihanteellinen koti näyttää verkkoyrittäjälle
Next post Parhaat vinkit oman onnellisen ja kauniin zen -puutarhan perustamiseen