July 23, 2024

5 Android -sovellusta, jotka voivat auttaa laulajia valmistautumaan studiotallennukseen

Käyttäjät, joilla on Android -puhelimet, voivat varmasti valmistautua paremmin seuraavaan studiotallenteeseen. Tämä johtuu siitä, että on olemassa useita sovelluksia, jotka voivat auttaa heitä parantamaan ääntään ja valmistamaan heidät tuleviksi parhaiksi äänitystaiteilijoiksi. Oletko laulaja? Tässä on joitain Android -sovelluksia, joita kannattaa harkita:
RecForgeFree
Olisi mukava kuulla miltä äänesi kuulostaa ennen kuin menet nauhoitusstudioon, eikö niin? RecForgeFreen avulla voit tehdä juuri niin. Jos sinulla on hittejä, joita haluat kuulla laulavan, tämä sovellus voi tallentaa ne puolestasi. Jos aiot tehdä cover -kappaleita suosikkikappaleistasi, voit käyttää tätä sovellusta myös tallennukseen. Korkealaatuisia äänitiedostoja WAV- ja MP3 -muodossa voidaan tallentaa vaikeuksitta. Ja jos olet koskaan pitänyt nauhoituksestasi, sovelluksen avulla voit tallentaa tai ladata niitä eri sivustoille, kuten Dropbox, SoundCloud tai GoogleDrive.
Helppo äänitallennin
Toinen sovellus, jonka avulla voit kuulla, miten tallennetut kappaleet olisivat, on sovellus, Easy Voice Recorder. Tämän sovelluksen ilmainen versio voidaan ladata sovelluskaupasta. Tämän version avulla voit tallentaa kappaleesi MP4-, 3GP- ja WAV -muodossa. Toisin kuin useimmat sovellukset, Easy Voice Recorder antaa käyttäjille mahdollisuuden tallentaa kappaleita, kunnes puhelimen muisti loppuu. Joten vaikka sinulla olisi kappale, joka kestää niin monta minuuttia, Easy Voice Recorder voi silti tallentaa sen puolestasi. Sovelluksella on myös erittäin käyttäjäystävällinen käyttöliittymä.
Laulu helpottaa
Ennen kuin menet nauhoitusstudioon, on suositeltavaa tehdä joitakin ääniä. Urheilijat eivät harrasta urheilua ilman asianmukaista lämmittelyä, jotta vältetään lihasvammat. Sama periaate pätee myös lauseisiin. Sovellus, joka voi lämmittää laulua, on Vocal Ease. Sovelluksessa on paljon lämmittelyharjoituksia, joita voit tehdä, jotta voit olla valmis odottamallesi tallennusistunnolle. Sovelluksen on suunnitellut hyvin tunnettu äänivalmentaja Arnold McCuller.
Easy Band Studio
Easy Band Studio voi olla oma äänitysstudiosi ja voit pelata sen kanssa useita päiviä ennen varsinaiseen äänitysstudioon siirtymistä. Tämän sovelluksen avulla voit tallentaa laulusi. Mutta sovellus ei tee vain sitä. Se voi myös auttaa sinua luomaan musiikillisen säestyksen lauluusi. Se on erittäin helppokäyttöinen. Sinun tarvitsee vain vetää joitakin sointuja lauluusi ja muokata niitä haluamasi tempo ja tyyli mukaan. Voit myös valita eri soittimien joukosta.
Ääni: lavalla
Jos haluat kuunnella joitakin kappaleita tallennusistunnollesi, miksi et kokeilisi käyttää The Voice: On Stagea ensin? Tämän sovelluksen avulla käyttäjät voivat laulaa suosikkikappaleitaan karaoketyyliin. Laulaessasi yritä lyödä oikeita nuotteja, jotta tuomarit pitäisivät “esityksestäsi”. Laula nuotit väärin ja saat matalat pisteet. Tämä sovellus voi varmasti auttaa sinua harjoittelemaan hittikappaleidesi kanssa, jotka tallennat hauskalla tavalla!

Previous post 5 sovellusta, jotka auttavat sinua saavuttamaan maksimaalisen suorituskyvyn kotoasi
Next post 5 yleisintä tietokoneen korjausmenoa